Apple MacBook PRO de 13 inch

MacBook Pro 13 2013 keyboard angle

Plusuri

-calitate excelenta

-foarte subtire si luminos

-tastatura si touchpad superbe

-display retina cu o calitate foarte buna

-durata de viata a bateriei foarte buna

-performante bune in toate ariile

-silentios

-valoare foarte buna

Minusuri

-design-ul ramane neschimbat

-display-ul retina strica detaliile cu negru

In timp ce noul Pro cu display Retina nu e o trecere foarte mare de la predecesor, exceptand durata de viata a bateriei, pretul scade destul de mult fapt ce face modelul mult mai atractiv pentru foarte multa lume.

Apple MacBook PRO aproape ca a devenit o institutie in piata de laptopuri. Lansat oficial in 2006, MacBook Pro este astazi mai consecvent decat marea majoritatii laptopurilor, exceptand seriile T si X de la Lenovo.

Totusi, odata cu lansarile modelelor pro de 15 inch si 13 inch cu display Retina la preturi foarte mari, o multime de laptopuri de top cu Windows ca sistem de operare au devenit alternative.

Odata cu lansarea modelului despre care vorbim acum, s-a redus aprozimativ 200$ din pret, fapt ce face modelul mult mai atractiv. Desi inca scump, pretul este foarte bun pentru ultraportabil premium. Cu pretul scazut si cu partea hardware inbunatatita, Apple s-ar putea sa fie din nou la conducere.

Apple a transformat modelul cu Retina si l-a facut mai subtire si mai luminos. Chiar daca arata cam la fel ca modelele anterioare, Apple a construit inca un laptop foarte bun. Laptopul dispune de conectivitate sporita.

Are doa porturi USB 3.0, doua porturi Thunderbolt, HDMI, card reader, combo jack. Toate acestea sunt localizate atat pe partea dreapta cat si pe partea stanga.

Chiar daca marimea laptopului a fost redusa, tastatura nu a avut deloc de suferit. Luminile din spatele butoanelor sunt activate automat in momentul in care webcam-ul detecteaza lumina slaba. Deasemenea, acest lucru poate fi controlat si manual.

Modelul de 13 inch este dotat cu un procesor Core i5 si 4 GB RAM. Deasemenea, are o placa grafica optionala, GT 650M.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *