Aplicatii care iti fac iPhone-ul indispensabil

Noile modele de iPhone-uri vin cu o multime de aplicatii integrate. Totusi, oricat de multe ar fi, parca tot sunt prea putine si prea batute in cuie. Haideti asadar sa vedem ce aplicatii puteti instala pe un iPhone, pentru a-l face si mai indispensabil fata de cum este acum.

Camera (0.99 centi)

Camera incorporata in iPhone 5 nu este deloc una rea insa aplicatia default este cam slabuta. Camera+ pune la dispozitie o multime de filtre foti, control individual asupra expunerii si focusului si optiunea de a adaugfa fotografiile realizate, direct in contul Flickr. Aplicatia ofera de asemenea posibilitatea de a modifica fotografii realizate in alte aplicatii.

Soulver (2.99 dolari)

Soulver este un calculator destept cu o interfata simpla. Iti ofera posibilitatea de a te intoarce in timp pentru a vedea ce au insemnat toate datele dintr-un calcul. Mai mult decat atat, poti sincroniza toate calculele prin Dropbox si le poti vizualiza mai apoi, in orice moment, de pe orice dispozitiv.

Plex (4.99 dolari)

Aplicatiile, filmuletele si fotografiile pot ocupa o tona de spatiu pe iPhone-ul tau, lasand prea putin loc pentru muzica si filme. Plex este o solutie ce iti permite sa accesezi calculatorul tau pentru muzica si filmultete direct de pe iPhone, de oriunde ai conexiune la internet. Prima data va trebui sa sincronizezi desktop-ul cu iPhone-ul.

Google Maps (gratuita)

Daca esti un utilizator vechi al iPhone, este categoric familiar cu Google Maps. De la lansarea iOS 6 insa, Apple a inlocuit Google Maps cu propriul sistem de harti. Google a raspuns cu propria aplicatie puternica Google Maps. Noul Google Maps este puternic, completat cu o multime de facilitati.

Call Bliss (2.99)

Call Bliss este o aplicatie care imita si imbunatateste functiile aplicatiei „Do not disturb” din iPhone. Poti customiza foarte mult aplicatia. De exemplu, cand esti la servici o poti seta sa blocheze apelurile de la prietenii prea vorbareti iar cand esti la cina, sa blocheze toate contactele legate de serviciu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *