Ajutor nesperat de la Sherlock

Sherlock Holmes este vestitul detectiv din filme insa in varianta moderna se pare ca se identifica si cu dragutul caine angajat la aeroport. Celebra linie aeriana KLM care si-au angajat un ajutor de nadejde in prezenta lui Sherlock.

Compania olandeza ii ajuta pe calatori sa nu isi mai uite cine stie ce lucruri in avion. Insa inedita situatie nu tine de localizarea ulterioara a celui care a uitat ceva si mai apoi sa se inapoieze bunul uitat. S-au gandit la o modalitate unica si eficienta si astfel au angajat un caine pentru aceasta misiune. Este din rasa beagle si se numeste sugestiv Sherlock.

Cainele cu pricina este cel care nu ii intoarce pe calatori din drum insa ii cauta pentru a reprimi ceea ce au uitat. Nu este placut sa iti uiti un lucru in avion si mai cu seama sa nu ai sansa sa recuperezi poate acel bun. Asa ca acest beagle face treaba suparatoare. Surpriza este insa una placuta. Totul se face in ce mai placut mod pentru toata lumea: compania are resurse care nu cer prea multe, cainele este dresat si cere doar atentie si mancare. In plus, calatorii prind drag de acest „sistem”.

Metoda este una apreciata si de succes  insa se pare ca se merge si in cealalta panta. Reprezentantii companiei aeriene spun ca multi calatori fac anumit acest lucru doar pentru a se bucura de prezenta cainelui in sine. Asa ca prefera sa isi lase ceva in avion si sa testeze varianta. Asa ca intentiile bune obosesc fara doar si poate si incurca cand in mod real ar trebui sa fie fapta buna.

Partea totusi buna din asta tine de faptul ca Sherlock este serviciul de recuperari bunuri pierdute caruia ii ia doar cateva minute sa isi indeplineasca misiunea.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *