clinica trident

Afla cum poti sa ai un zambet ca a star-urilor de la Hollywood!

Aspectul stomatologic este cel de care trebuie sa tinem cont in cea mai mare parte a timpului, ingrijirea dintilor fiind necesara daca se doreste un nivel de sanatate excelent. De asemenea, ingrijirea dentara ajuta la imbunatatirea calitatii vietii. Astfel, sanatatea orala implica vizite regulate la medicul stomatolog, pe aceasta cale inlaturandu-se foarte multe probleme dentare care determina o scadere a calitatii vietii si a complicatiilor dentare. In acest sens, cei mai multi oameni din ziua de azi pun accent foarte mare pe estetica dentara si, de aceea, apeleaza la interventii de fatete dentare la clinica Trident.

Dintii reprezinta „cartea de vizita” a unei persoane si, de aceea, se doreste ca acestia sa fie cat mai drepti, mai albi si, cel mai important, cat mai sanatosi. Iar, pentru a avea un zambet frumos, este necesara aplicarea procedurii de acoperire a dintilor cu fatete dentare. In linii generale, aceasta este o interventie destul de simpla, insa cere un consult amanuntit din partea unui stomatolog profesionist.

Insa, atunci cand vorbim de estetica dentara, cei mai multi pacienti opteaza pentru interventia de fatete dentare in zona dintilor vizibili- frontali. Astfel, Clinica Trident este excelenta din acest punct de vedere, deoarece ofera servicii de neegalat din acest punct de vedere, acoperind dintii frontali cu fatete ceramice, in nuantele potrivite. De asemenea, inainte de realizarea acestei proceduri, stomatologul aliniaza dintii cu ajutorul unor aparate ortodontice. Procedura nu este una complicata, din moment ce interventia are loc in partea superficiala a dintilor- nefiind nevoie de anestezie.

Cum sa ai un zambet frumos?

Astfel, pentru a avea parte de un zambet ca a vedetelor de la Hollywood, poti apela la serviciile de estetica dentara oferite de stomatologii profesionisti de la Clinica Trident. Numai aici, vei vedea rezultate semnificative intr-un timp foarte scurt. In plus, pentru un zambet cat mai frumos, medicii profesionisti de la Clinica Trident recomanda utilizarea unui aparat dentar. Iar, pentru ca foarte multi pacienti fug de aparatele dentare din cauza aspectului si a durerii implicate, Clinica Trident vine cu o solutie ideala: aparatele dentare invizibile si aparatul dentar safir- acestea fiind alternative excelente ce nu afecteaza deloc aspectul estetic: cel invizibil se aplica in spatele dintilor, iar cel safir acopera in intregime dantura, cu un strat invizibil.

Clinica Trident are grija de pacientii cei mai speciali: copiii

Sanatatea dintilor este un aspect extrem de important in viata unei persoane, iar ingrijirea dintilor trebuie sa se faca de la o varsta frageda. Dar, pentru ca stim ca micutii au stari de anxietate atunci cand vine vorba de dentist, Clinica Trident a gasit o solutie prin care se gestioneaza eficient acest aspect.

Asadar, cu Trident Junior, vizita la medicul dentist nu mai trebuie sa fie un episod problematic, deoarece personalul medical de la Clinica Trident este specializat in gestionarea problemelor de anxietate a celor mici. Astfel, cu ajutorul unui psiholog, copiii ce vin in vizita la stomatolog, vor beneficia de sprijin psihologic, astfel incat sa se diminueze disconfortul micutului pe toata durata desfasurarii tratamentului stomatologic.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *