Afla chiar acum daca mariajul tau este pe cale sa se termine!

Observam in jur din ce in ce mai multe cupluri care aleg sa divorteze dupa primii ani de casnicie. Care este motivul pentru care din ce in ce mai multe persoane aleg sa faca asta? La un moment dat ne dorim cu totii sa fim fericiti si sa avem o familie frumoasa. Sigur ca familia este un lucru absolut normal asa ca daca ne vom gandi sa ne facem o familie cu siguranta va fi totul foarte bine.

Ei bine, in ziua de astazi exista si foarte multe cupluri care, din diferite motive, ajung sa divorteze. Sigur ca in momentul in care doi parteneri isi dau seama ca nu mai sunt pe aceeasi lungime de unda, este cel mai indicat ca fiecare dintre parteneri sa isi vada de treburile sale.

In momentul in care mariajul nu mai functioneaza pur si simplu este foarte important sa faceti astfel incat sa mai incercati sa va salvati casnicia. Va trebui sa faceti astfel incat sa incercati sa va salvati casnicia sau sa va resemnati si fiecare partener sa mearga pe drumul sau. Iata care sunt lucrurile care va fac sa va dati seama ca lucrurile intre dvs. si partenerul dvs. nu functioneaza asa cum ar trebui si ca trebuie sa incercati sa va separati:

In primul rand trebuie sa stiti ca in momentul in care sunteti pur si simplu decuplati va trebui sa faceti astfel incat sa va vedeti de treaba dvs. In momentul in care spunem ca sunteti decuplati nu inseamna neaparat ca locuiti separat ci mai degraba ne referim la faptul ca nu mai aveti nicio treaba ca si parteneri, nu va mai zambiti, nu va mai strangeti in brate si nu mai aveti momente de dragoste. Ei bine, acesta este unul dintre indiciile care ar trebui sa va demostreze faptul ca va trebui sa va indreptati spre alt drum.

Un alt lucru care demonstreaza faptul ca mariajul tau nu mai functioneaza este faptul ca doar unul dintre parteneri incearca sa faca totul pentru relatia respectiva. Ei bine, in acest caz trebuie sa stiti ca lucrurile probabil ca nu mai functioneaza.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *