Afla care sunt cele mai frumoase plaje din Bulgaria

In ziua de astazi, in momentul in care discutam despre vacante si in special despre vacantele din Romania, oamenii sunt destul de dezgustati. Sigur ca nimeni nu spune ca in Romania nu exista destinatii superbe insa de cele mai multe ori oamenii sunt dezamagiti de raportul dintre calitatea serviciilor si costurile lor.

Tocmai din acest motiv oamenii, si mai ales Roomanii au inceput sa opteze din ce in ce mai mult pentru litoralul bulgaresc. Ei ine, oricum ar fi Bulgaria are o regiune de coasta foarte bine dezvoltata de care poate profita orice persoana sau orice familie, incepand de la cei familisti si pana la cei care iubesc sporturile nautice sau cei dorniti de aventura. Astfel, litoralul bulgaresc este considerata una dintre cele mai ieftine destinatii din Europa de Este, fapt care atrage din ce in ce mai multi turisti.

In continuare, vom prezenta care sunt cele mai frumoase destinatii si plaje din Bulgaria. Iata care sunt acestea:

Mouth Beach, Sinemorets

Sinemorets este o destinatie foarte atraactiva pentru turisti, destinatie in care va puteti petrece un concediu de vis , avand un peisaj minunat format din dealuri impadurite si plaje cu nisip alb si fin. Astfel, Mouth Beach este o plaja foarte frumoasa, potrivita pentru toate gusturile. Datorita lipsei serviciilor si a reliefului dar si datorita adancimii apei, aceasta destinatie nu estee foarte potrivita pentru copii.

Albena Beach, Albena

Albena este o statiune bulgareasca foarte populara si la mare cautare de catre romani. Aceasta plaja este destul de mare pentru ca are o intindere de 500 de metri. Dispune de o intrare si de servicii foarte vaste la preturi reduse, ceea ce face caAlbena sa fie o destinatie preferata de catre oameni.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *