Adolescenta si greselile in aceasta etapa

Probabil ca majoritatea care imi citesc blog-ul nu sunt chiar adolescenti, poate mai aveti si varste mai inaintate, asa ca v-as recomanda sa cititi articolul asta, pentru ca nu se stie niciodata cand ajungeti parinte, sau poate deja sunteti. Ma uitam astazi in drum ce era sper treaba mea, sau treburile mele ca asa este felul meu, plec la drum si rezolv in acel drum vreo 4-5 treburi, pentru ca nu imi place sa irosesc timpul si sa stau degeaba. In timp ce o asteptam sa iasa de la servici pe prietena mea, am remarcat prezenta mai multor adolescenti, unul chiar cagulat, care m-a si salutat, de unde pana unde nu imi dau seama. Era unul cu gloga in cap, si cu fularul pus pe nas si cu tot gat, de nu i se vedea decat ochii. Nu mi s-a parut deloc o abordare buna, tinand cont ca in lumea asta se intampla atat de multe nenorociri. De aici am ajuns si la subiectul nostru, care se refera la adolescenti si problemele care persista in acest interval al vietii.

Adolescentii au luat-o chiar pe o pista gresita, si parintii din cate vad nu fac nimic ca sa rezolve problemele care apar la ei, cred ca daca ii bat sa nu mai fumeze sau sa nu mai bea rezolva ceva, insa nu rezolva nimic. Acelas lucru il pot spune si despre fete, care la varsta de numai 13-14 ani aleg sa isi inceapa viata sexuala, si nu cu un baiat calumea, ci cu vagabonti deaia care nu valoreaza nimic, si chiar pot sa distruga o femeie, mai ales ca mai sunt fete care daca o faci cu ele pentru prima oara se indragostesc de tine si nici ca te mai lasa in pace.

In amintesc zilele de facultate, cand ieseam cu prietenii prin Bucuresti, cica sa ne mai relaxam. Eu nu sunt genul de om care sa dea banii la femei sau chestii destea, eu am prietena mea, am incredere in ea, chiar vreau sa ma casatoresc cu ea si nu imi place sa invat lucruri noi. Multi prieteni de-ai mei alegeau sa se duca la masaj erotic Artemis Bucuresti si din cate am observat frecventau asta, si eu unul nu ii intelegeam. La varsta asta, ai posibilitatea de a-ti gasi o prietena, in care nu poti doar sa faci sex cu ea, poate sa te mai sustina si intr-o problema, si intr-o etapa grea a vietii, iti mai da un sfat si este mereu alaturi de tine. Pe cand o tarfa, urmareste doar sa te prosteasca sau sa iti ia banii.

In viata nu trebuie sa ne gandim doar ca suntem mici si trebuie sa ne traim viata, pentru ca nu stim cand parintii nostri se vor duce, trebuie sa ne punem noi pe picioare. Bun, daca muncesti iei 10 milioane, dai 50 lei la o tarfa, mai bei de 50 lei, asta nu ar fi o problema foarte mare, devine problema maxima cand faci aceeasi greseala de foarte multe ori.

Cam atat pentru astazi, sper ca ati inteles ceva din ce am vrut sa va spun. In viata nu distractia conteaza, ci viitorul…

4 thoughts on “Adolescenta si greselile in aceasta etapa”

  1. adolescenta are jocurile ei si de cele mai multe ori se pica la acest joc, ori castigi, ori inveti si mai incerci, insa nu trebuie sa pierzi niciodata….

  2. sa fii adolescent nu este usor. am trecut toti prin aceasta etapa, insa adolescentii din ziua de azi sunt mai libertini decta am fost noi….

  3. unele din cele mai mari greseli ale adolescentilor este sa isi inceapa viata intima mult prea devreme…. mai bine sa astepti si sa fii rpegatit pentur pasul cel mare….

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *