Adevarul surprinzator

Cand parca traiam intr-o lume a noastra un jurnalist de la BuzzFeed vine cu o lista a lucrurilor care se pare ca nu sunt adevarate. Iata ce prezinta acesta:

  1. Descopera ca de fapt unghiile si parul nu cresc dupa moarte. Exista confirmari ca unghiile erau mai lungi chiar si dupa ce omul a murit. Cu toate acestea tine de distrugerea folicului, respectiv a pielii in sine si a patului unghiei, de deshidratare care scoate si mai mult in evidenta lungimea acestora.
  2. Mos Craciun nu este imaginea celor de la Cola desi se leaga frecvent de asta in preajma sarbatorilor.
  3. Cameleonii sunt vestiti pentru modul in care isi pot shimba culorile, aspectul. Insa nu tine se pare numai de posibilitatea de a se ascunde ci de faptul ca incearca sa comunice.
  4. Fulgerul ar putea lovi de mai multe ori exact in acelasi loc. Asta ar fi nefericire curata.
  5. Nu exista dovada concreta ca ne folosim doar de o parte a creierului, respectiv doar de o anumita emisfera.
  6. Pestii si mai ales cei aurii care se cred a fi aducatori de noroc au si memorie si nu una scurta de cateva secunde asa cum se credea.
  7. Napoelon Bonaparte se crede ca era scund. Nu-i nimic, si noi am avut conducatori mari la sfat si mici la stat. Insa de fapt istoria nu este asa cum credem de fapt. Se spune ca Napoleon nu era mai scund ca barbatii de inaltime medie in acea perioada.
  8. Nu capul pierde caldura cel mai repede sau cu cea mai mare viteza. De fapt capul pierde tot la fel de multa si de rapid caldura din corp ca si orice alta parte.
  9. Un vaccin nu are cum sa provoace si sa duca la autism.
  10. Cine afirma ca strutii sunt cei care isi baga capul in pamant de frica greseste.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *