Acum doua zile am dat examenul auto

Dupa cum am mai scris si pe alte blog-uri in legatura cu examenul meu auto vreau sa va spun ca am avut foarte multe emotii, si am avut de asteptat cam 3 ore afara, intr-un frig infernal, si eu eram putin cam racit. O sa incep articolul cu cateva lucruri cand vorbim despre examenul auto. Ca sa ai succes si sa iei examenul auto, pentru a nu mai avea emotii, eu am procedat intr-un fel destul de iesit in comun, adica sa merg pur si simplu si sa fiu atent la trafic, nu sa fiu atent la politist, si cand a fost cazul sa vorbesc cu el in unele chestii de care chiar aveam nevoie, si intr-un fel m-a ajutat sa nu am am emotii.

Destul de optimist, am plecat alaturi de tatal meu in locul unde trebuia sa ma intalnesc cu colegul meu care dadeam, si cu instructorul auto. Nu a venit instructorul, a venit tatal lui si dupa o asteptare de 30-60 de minute, am intrat in sala si ne-am adunat cu totii acolo, cred ca erau cel putin 200 de persoane, si ne-a strigat pe fiecare, eu picand la unul mai batran destul de exigent dar ok. Ne-a trimis intr-un loc unde am asteptat circa 2-3 ore, intr-un frig foarte mare si acolo s-au petrecut multe chestii. In primul rand mi se facuse o foame incat nu am mai rezistat si m-am dus la un magazin din apropiere, unde am cumparat doua pachete de biscuiti, un corn si m-am intors la grupul meu de persoane. Am mancat putin, si dupa un timp m-a cam taiat si imi venea sa ma duc la baie. Uitandu-ma in jur nu am remarcat nici o baie, si m-am dus la un magazin din apropiere ca sa ma lase si pe mine la baie un minut, ca doar nu dura cine stie ce, si ca o nesimtita de femeie nu a vrut sa ma lase. 

Inainte mai gaseai niste toalete ecologice, dar acum nimic, si chiar sunt dezamagit. Unde sunt acele toalete ecologice din Romania care erau instalate in parcuri si in zone destea aglomerate ? Chiar sunt curios, si nu imi dau seama unde au disperut, insa eu fiind baiat m-am dus dupa un bloc si chiar fara rusine, pentru ca eram si suparat am reusit sa imi potolesc starea de discomfort. Dar daca era o fata ? Va dati seama ca aia trebuia sa se duca acasa ? Nu inteleg de ce primariile nu pot sa dea bani pentru asa ceva, prefera sa faca alte treburi prostesti, si sa nu puna ei o toaleta, ca doar na suntem oameni si nu se stie cand chiar nu mai putem rezista, cu toate ca suntem mari si nu stiu ce vorbe batranesti ca daca esti mare trebuie sa te si abti si sa rezisti in orice situatie.

Cum eu eram tacit nu prea am mai rezistat, si mai ales ca m-a asteptat politistul, deja eram terminat, insa dupa 3 ore de asteptat, m-a luat si pe mine politistul, colegul meu a picat si eu am luat, din prima sa va spun cu 16 puncte penalizare, si chiar am fost multumit de rezultat. Acum trebuie sa ma obisnuiesc cu masina asta, a familiei care este pe benzina, eu facand scoala pe o masina cu motorina, destul de uzata sa ii spun asa, si obisnuindu-ma asa.

Acum treburile nu mai sunt atat de simple, si trebuie sa remarc faptul ca trebuie sa invat multe lucruri cand vine vorba despre condus, si experienta trebuie sa o mai capat si in timp. Sunt bucuros insa am reusit sa iau din prima, si vreau sa ii multumesc pe aceasta cale si instructorului mei ca a reusit sa ma ajute…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *