A venit momentul pentru facultate

Si iata ca a venit momentul si pentru facultatea mult visata, trebuie sa stau sa ma gandesc si sa aleg la ce facultate sa dau mai departe. Vreau o facultate in Bucuresti, insa nu stiu exact ce sa dau, ma gandesc si la ASE, defapt numai la ASE ma gandesc, insa nu stiu exact ce sa fac, daca s-ar merita sa ma duc sau nu. In prezent detin o firma, sau mai bine zis deabia am infiintat-o si pana acum totul a decurs bine, am un inceput foarte ok, si vreau sa ma perfectionez in mai multe situatii. Ce vreau eu sa va spun este ca nu stiu sigur daca s-ar merita sa fac facultate, pentru ca am vazut tot mai multi prieteni de-ai mei fac facultatea, dar ies direct pe somaj pentru ca nu unde sa lucreze si nimeni nu ii vrea pentru ca nu au experienta. In acest moment eu am terminat mai multe cursuri de training, pe baza carora am putut sa imi infiintez si pfa-ul, si acum ma gandesc daca trebuie sa ma duc sau nu in Bucuresti. Am auzit ca preturile sunt destul de mare la cazare, iar la capitolul mancare este destul de scump.Totusi multi amici de-ai mei mi-ai recomandat de ceva timp, in cazul in care o sa ajung aici, un restaurant in sector 4 Bucuresti si ca sa fiu sincer chiar sunt curios sa ma duc acolo sa vad si eu cu ochii mei cat sunt preturile la mancare si de ce mai toata lumea se duce acolo. Am inteles ca cel mai scump este cazarea, cu mancarea mai rezolvi tu ca iti mai face mama de acasa, nu este chiar atat de complicat, dar la capitolul cazare te mananca, fara 5-10 milioane pe luna + lumina si toate cele nu te baza nimeni in seama, acum depinde si unde vrei tu sa te cazezi, dar in special apartamentele sunt foarte scumpe langa facultati.

Facultatea as vrea sa o fac doar in situatia in care firma va prospera si se va merita pentru mine sa fac asta, dar nu ma gandesc sa o fac din primul an, pentru ca am si multi colaboratori prin zona si as pierde mult, sa numai zic de prietena mea cu care chiar vreau sa ma si insor, ceea ce ar cam tensiona putin treburile. Cu toate ca multa lume zice ca iubirea nu stiu cum este si ca trebuie sa functioneze si atunci cand vorbim despre distanta eu sunt de alta parere, pentru ca daca stam putin si ne gandim trebuie sa facem ceva si sa ne mai iubim, ca daca nu te vezi cateva luni cu o persoana, tu ca femeie sau barbat simti nevoia sa mai faci si tu sex, cat de perfect ai fi tot mai cedezi, asa ca sa fim seriosi, distanta cam distruge tot.

Totusi, parintii mei dupa cum ii stiu vor face tot posibilul ma intru la facultate din primul an, asa ca exista posibilitatea sa ma duc primul an, dar acum totul depinde si in functie de veniturile si profitul firmei.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *